ru | de | da | nl | sv | fi | fr | it | es | pt | ro | el | pl | cs |

Mie 18 Mai 2022

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

  • 5 Decembrie 2021

Autocompletarea a devenit o nenorocire și o binecuvântare pentru oameni. Deși este la îndemână pentru ca dispozitivele să rețină detaliile noastre de conectare, este la fel de înfricoșător pentru că oricine se poate conecta fără să ne dăm seama. Acest lucru reprezintă o problemă serioasă de securitate. În timp ce sistemele de operare ne oferă un nivel de autofill, Instagram are propria variantă. Aceasta este extrem de utilă în acest caz, deoarece această aplicație oferă, de asemenea, o modalitate de a elimina aceste date. Așadar, astăzi, haideți să ne scufundăm pentru a înțelege cum să facem ca Instagram să uite detaliile de conectare.

Îndepărtați contul de Instagram amintit

Când vă conectați de pe un cont nou, Instagram nu salvează automat datele de identificare. Acesta vă oferă opțiunea de a alege dacă doriți să le salvați sau nu. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că există o modalitate ca Instagram să nu le salveze pur și simplu. Accesarea acesteia este, de asemenea, simplă.

Pasul 1: Accesați profilul dvs. de Instagram.

Pasul 2: De acolo, în colțul din dreapta sus, apăsați meniul hamburger pentru a accesa setările dvs.

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

Pasul 3: Derulați în jos și faceți clic pe deconectare.

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

YouTube video: Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).


La atingerea acestei opțiuni, veți obține o casetă de deconectare cu opțiunea Remember your login info.

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

Pasul 4: Debifați opțiunea "Remember my login info" (Rețineți informațiile mele de conectare) și faceți clic pe butonul Log out.

Acest proces asigură faptul că aplicația uită detaliile dvs. de conectare de la conectările anterioare. În cazul în care v-ați deconectat deja de la aplicație, va trebui să vă conectați din nou și să urmați pașii de mai sus.

Citește - User Not Found on Instagram? (3 posibile explicații)

Îndepărtați conturile deconectate de pe Instagram

După ce vă deconectați cu succes, aplicația vă redirecționează către pagina de conectare. Aici vă sunt prezentate două opțiuni: Log In As și Remove.

Prima opțiune este autentificarea automată pe care nu o dorim. În schimb, faceți clic pe Remove. Aceasta deschide o casetă de dialog care vă cere să confirmați acțiunea.

Apăsați pe Remove. Făcând acest lucru, aplicația Instagram va face ca aplicația Instagram să elimine acel cont și detaliile asociate. Data viitoare când vă veți conecta, vă va cere din nou detaliile.

Îndepărtarea conturilor multiple

Ambele procese detaliate mai sus funcționează în mod similar în cazul în care sunteți conectat la mai multe conturi Instagram. Urmați aceleași instrucțiuni pentru a elimina detaliile contului din Instagram.

Curățați datele aplicației Instagram

În cazurile rare în care pașii de mai sus nu funcționează pentru dumneavoastră, puteți, de asemenea, să intrați în setările aplicației și să ștergeți datele Instagram. Alegerea acestei opțiuni va elimina toate datele care au fost salvate de aplicație în multele sale zile de funcționare.

Pentru a șterge datele, urmați acești pași:

Pasul 1: Deschideți setările Android și accesați lista de aplicații/managerul de aplicații.

Pasul 2: Derulați în jos până la Instagram și accesați setările acesteia.

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

Pasul 3: Apăsați pe Stocare, urmat de butonul Ștergere date. Acest lucru va șterge toate datele salvate.

Citește - 15 aplicații pentru a obține urmăritori pe Instagram

Deconectați-vă de pe Facebook

Există cazuri în care, în cazul în care folosiți Facebook pentru a vă conecta la Instagram, este posibil ca acești pași de mai sus să nu funcționeze. În acest caz, va trebui să vă deconectați din aplicația Facebook. Făcând acest lucru, vă veți deconecta și din aplicația Instagram. Vă puteți conecta din nou la Facebook. Când deschideți din nou Instagram, va trebui să vă autentificați acolo manual.

Deconectați-vă din aplicația web Instagram

În timp ce deconectarea din versiunea desktop este posibilă, nu este la fel de ușoară ca și deconectarea din aplicație.

  • Deschideți Instagram în browser și accesați-vă profilul.
  • Click pe Settings (Setări) (butonul de angrenaj) de lângă Edit Profile.

Cum să eliminați conturile amintite pe instagram (3 moduri).

  • Selectați opțiunea Log Out.

Cum să vă deconectați de pe Instagram de pe toate dispozitivele

Dacă, din anumite motive, doriți să vă deconectați de pe toate dispozitivele pe care ați fost conectat, Instagram nu oferă o opțiune în acest sens. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să îți schimbi parola și să selectezi opțiunea Log Out from all devices. Aceasta, la rândul său, vă va deconecta de la contul dvs. de pe toate dispozitivele.

.
Articolul precedent

Dot lansează un număr de asistență telefonică pentru raportarea telefoanelor pierdute sau furate

Articolul următor

Ce sport ți se potrivește pentru a face bani din el?.

Poșta română

Lasă un răspuns